slide show

Internationale Therapeutenbeurs 2010 - 13/14 November

Na een succesvol en voldoenend 1e jaar van Beovita in Nederland met de promotie van de zwarte komijn zullen wij wederom aanwezig zijn op de Internationale Therapeutenbeurs te Apeldoorn.Wij verwelkomen u op standnr. 422, tevens nodigen wij u uit om op 13 november - zaterdag een uitgebreide lezing over de zwarte komijn (Nigella Sativa) te bijwonen.Deze wordt gegeven na aanleiding van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van het gebruik van dit kruid.

U kunt als onze relatie een relatiekaart aanvragen waarmee recht hebt op een toegangsprijs van €5 i.p.v €12,-. Vraag hier uw relatiekaarten aan.

Primeur: Nigella Sativa!

Beovita heeft een nieuw, krachtig voedingssupplement in het assortiment opgenomen: Nigella Sativa. Deze diepzwarte komijnsoort komt van oorsprong uit Egypte en is zeer heilzaam. Ruim vijfduizend jaar geleden werd dit kruid in het Midden-Oosten al gebruikt bij gezondheidsklachten. Nigella Sativa bevordert het natuurlijke afweersysteem, soepele gewrichten, een goede bloedsomloop en heeft een antioxiderende werking. Lees meer over Nigella Sativa. 


Studiereis

Voor trouwe partners en therapeuten organiseert Beovita Nederland een studiereis naar Egypte, een aantrekkelijke kennismaking met de authentieke schatten van het land. Deelnemers bezoeken een seminar, krijgen een rondleiding bij het productiebedrijf van Beovita, Pharco corporation in Alexandrie en nemen een kijkje bij het biologisch-dynamisch landbouwbedrijf Sekem nabij Cairo. De studiereis vindt begin april 2011 plaats en duurt acht dagen.Nieuwsbrief aanmelding

CContact | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Check mail | English